Wilt u uw bekleding laten herstellen door onze specialisten ? Maak nu snel een afspraak.

Fred

Eigenaar, De Bekleder

Ondernemer in hart en nieren. Op zijn 14e is hij als leerling autobekleder begonnen bij Kouwenberg (Snelbekleding) in Amsterdam. En ging daarnaast 1 dag per week naar school. Sindsdien heeft hij het vak niet meer los gelaten. Tussendoor wel eens ander werk geprobeerd, maar dat was het hem toch niet. En nu, al ruim 40 jaar, (waarvan ruim 20 jaar als zelfst. ondernemer) is autobekleding nog steeds zijn specialisatie.

Naast het bekleden van auto-interieur zijn er nog veel meer projecten die hij onder zijn hoede heeft en neemt. Hij staat graag open voor uitdagingen. Sinds de vestiging in de Kempenaar (juli 2017), bevindt Fred zich vooral in werkplaats.

Mathieu

Bekleder

Mathieu heeft meer dan 30 jaar ervaring als autobekleder en werkt sinds sept. 2018 bij De Bekleder Lelystad voor 4 dagen per week. Hij ondersteunt Fred bij de verschillende projecten, maar werkt ook zeer zeker als zelfstandig autobekleder.  Hierdoor is hij een goede aanvulling binnen het bedrijf.

Naast het bekleden van auto-interieur zijn er nog veel meer projecten die hij onder zijn hoede heeft en neemt. Hij staat graag open voor uitdagingen.

Erna

Administratie, Planning

De vrouw van Fred, die vanaf 2008 alleen de administratie voor Fred verzorgde, treed sinds 2015 wat meer op de voorgrond.  Zij heeft het 1e contact met (potentiële) klanten, doet nog steeds de administratie/boekhouding, de planning, in- en verkoop, en het uitwerken van offerte’s.

Daarnaast heeft ze haar handen vol aan de fournituren (naaigerei) die zij in de winkel en marktkraam verkopen. Er moeten natuurlijk altijd voldoende producten aanwezig zijn en …. met een juiste presentatie.