Zaterdagmarkt in 't Stadshart van Lelystad, winkelcentrum De Gordiaan. Van 9:00 - 16:00 uur.

Sinds 2013

Staan we op de markt in Lelystad, met verkoop van schuimrubber, meubelstoffen. kunstleer en leer. Maar ook alle nodige materialen t.b.v. bekleden/stofferen.

Vanaf 2014

Zijn daar fournituren (naaigerei) aan toegevoegd vanwege de grote vraag. We hebben nu een uitgebreid assortiment met de meest gangbare artikelen.

Vanaf 2015

Bij aanvang hadden we 2 kramen, 1 voor het schuimrubber alwaar we het ook op maat konden maken. En 1 voor de verkoop van de meubelstoffen, leer, kunstleer en fournituren en sinds 2015 ook riemen & bretels.

Vanaf 2016

Hebben we 1 kraam met verkoop van ons gehele assortiment. Dus fournituren, dames- en herenriemen; echt leer/kunstleer, smal/breed, kort/lang. Bretels effen en met print, kleine- en grote clip.  En per seizoen wisselend in ons assortiment; Petten, mutsen en dames zomer/wintersjaals e.d.

Sinds 2018

Hebben we weer 2 kramen, gevuld met fournituren, riemen, bretels en soms per seizoen gerelateerde producten zoals mutsen, sjaals e.d. Wat betreft het schuimrubber, daar kan men natuurlijk de info over krijgen en het bestellen. Soms nemen we restanten schuimrubber mee die dan tegen een heel aantrekkelijke prijs aangeboden wordt.