Nieuws

Wij zijn van de Noordersluis naar de Kempenaar verhuisd!

Fred de Voor:

De verhuizing van de Verlaatweg naar de Kempenaar was echt noodzakelijk. De werkplaats werd te klein voor het aantal projecten waarmee ik steeds aan het werk ben. Ik groeide daar uit mijn jasje. En ook is het voor de showroom/winkel prettiger dat deze groter is, want nu kan men onder genot van een kopje koffie/thee plaatsnemen aan tafel om een keuze te maken uit de ruime collectie meubelstoffen, kunstleer en leer. En niet te vergeten, bespreken welke soort schuimrubber het beste bij u past. Bij dit alles, adviseert mijn vrouw ‘Erna de Voor’ graag.

Doordat De Bekleder Lelystad een breed pakket aan diensten biedt, (o.a. van het stofferen van meubels tot het bekleden van auto’s, het bekleden en/of stofferen van sportscholen en horecabedrijven, van het maken en bekleden/stofferen van loungebank-, boot- en caravankussens tot het maken van marktzeilen e.d.) luidt de slogan:

Vraag niet wat wij bekleden, wij bekleden (bijna) alles wat u vraagt!

Dus, staat uw boot of caravan tijdens de winter op de kade of in de stalling en bent u voornemens tot vernieuwing van de bekleding over te gaan, of is er nieuwe vulling nodig……wacht dan niet tot het voorjaar, maar regel dit in de wintermaanden. Dan kunt u het nieuwe seizoen direct genieten van een nieuw interieur, aldus Fred de Voor. Hetzelfde geldt natuurlijk voor tuinmeubelen.

Bent u creatief en gaat u een project zelf bekleden of stofferen, ook dan kunt u bij De Bekleder Lelystad terecht. Zij vertellen u graag met of welke materialen u het beste kunt werken of nodig heeft. Alles hiervoor is daar verkrijgbaar. Zoals schuimrubber, bekledingslijm, kunstleer, meubelstoffen, ritsen op rol, kous, nozagveren (zigzag), singelband, bevestigingsmaterialen, stofscharen, etc. En dit advies hiervoor is gratis!

Ook is De Bekleder Lelystad op diverse markten te vinden waardoor er een 2e handelsnaam in het leven is geroepen, nl. Het Fournituren winkeltje. Op deze markten verkopen zij voornamelijk fournituren, o.a: Naaigaren, elastiek, ritsen, kant, band, lint, koord, knopen, naalden, spelden en sluitingen. Dit alles op verzoek van de klant. Maar ook bretels en riemen (ook 100% leder) kortom teveel om op te noemen. Iedere zaterdag in de Gordiaan, en sinds kort ook op de dinsdagmarkt in het Lelycentre, beide in Lelystad. Daarnaast staan zij zo nu en dan ook op speciale markten of braderieën. Maar ook hier kunt u natuurlijk terecht voor schuimrubber en informatie.

Fred de Voor tot slot:

Van Autobekleder naar Bekleder wil niet zeggen dat het auto bekleden naar de achtergrond is verdwenen want Auto’s bekleden is en blijft nog steeds mijn specialiteit.

Persbericht betreft onze naamswijziging

Geef een reactie