Riemen; Leer, kunstleer, synthetisch, canvas en elastisch. In diverse lengtes ook extra lang. Bretels; Effen of met print met stevige clips

Wij kopen onze riemen bij groothandels in Nederland en Duitsland. De riemen uit Nederland zijn 100% echt leder en zijn van een juiste maatvoering voorzien variërend van maat 90 cm t/m 125 cm. Deze riemen zijn 3cm breed. Goed te combineren met casual broeken/jeans, maar zeer zeker ook heel mooi bij pantalons.

De meeste riemen die wij in Duitsland inkopen zijn circa 4cm breed, waarvan de meeste casual zijn. Een kleine collectie leent zich ook voor pantalons waar een riem van 4 cm breed op past, deze hebben een mooie gesp. Ook echt leder en mooi afgewerkt.

Naast de collectie lederen riemen hebben we ook riemen van andere materialen die we zeer voordelig verkopen. En riemen waarvan de backing echt leder is verkopen we voor slechts € 5,- per stuk.

Bretels hebben we in het effen en met een printje erop. Dat varieert van bootjes, paarden, gereedschap, bloemetjes enz. De clips zijn van Duitse kwaliteit, dus degelijk! Daarnaast verkopen we ook “brandweer” bretels. Ofwel met leertjes i.p.v. clips om die aan de broek te bevestigen waar knopen op gezet zijn. Losschieten van bretels is daarmee verleden tijd!